Charmante woningen met een zee aan ruimte

De woningen van Vuurvlinder zijn circa 11 meter diep en 7.20 of 7.50 meter breed. Het woonoppervlakte is circa 127m² tot 189 m². Door de breedte van de woningen biedt de begane grond veel flexibiliteit.

Kiest u voor de woonstijl “Bourgondisch” waar de keuken het hart van de woning is, de “woonstijl ondernemend/ familie”: Een kantoorruimte of speelkamer op de begane grond of de woonstijl “zorgeloos”: een slaap- of badkamer op de begane grond.

Waar je ook voor kiest, altijd geniet je door de grote raampartij van een weids uitzicht op je tuin aan het water! Kom straks thuis en parkeer je auto op de oprit bij de diepe voortuin op het zuidoosten. Door de pergola die begroeid is met blauwe regen, ontstaat een sfeervolle plek waar je een zitje kunt creëren om lekker te genieten van de ochtendzon. In de middag verhuis je naar de brede achtertuin die aan het water ligt.

Alle woningen van Vuurvlinder zijn inmiddels verkocht.

BEKIJK DE KAVELKAART FULLSCREEN

Interesse? Dan houden wij u op de hoogte via een nieuwsbrief.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/www/woneninvuurvlinder.nl/public_html/wp-content/themes/bpheijmans/page-woningen.php on line 143